Fantazija

Mr. Frog (2016)
10
720p
Mr. Frog (2016)
Mr. Frog (2016). Svi ucenici u razredu budu iznenadjeni nakon sto im njihov ucitelj poveri svoju najvecu tajnu: da se ponekad pretvori u zabca. Porodicna komedija u kojoj ce te svakako uzivati.
10 /1
Shadowhunters
10
Shadowhunters
Shadowhunters. Po nestanku majke, Klari Fraj (Katherine McNamara) se pridružuje grupi Shadowhunters. Oni su lovci koji ubijaju demone a samim tim se priključila i borbi za spašavanje sveta. TV adaptacija knjige The Mortal Instruments.
10 /1
Mythica: The Godslayer (2017)
10
1080p
Mythica: The Godslayer (2017)
Mythica: The Godslayer (2017). Kada Kingove legije zombija sruše svijet, Marek, ukleta mlada čarobnica kreće u potragu za oružjem od bogova sa prijeljicom Dagen. Ali kada se pridruži svom zakletom neprijatelju u očajničkom pokušaju da spasi svijet, ona mora pobjediti Lich Kinga prije nego što bogovi budu uništeni i svijet ostane zauvijek zarobljen.
10 /1
Grimm
10

Grimm

2011
Grimm
Grimm. Nova NBC-jeva drama sa Davidom Giuntolijem u glavnoj ulozi. On tumači policijskog detektiva koji otkriva da stvorenja i čudovišta iz bajki žive među nama. Njegov zadatak je da zaštiti ljude upravo od njih.
10 /1
The Expanse
10
The Expanse
The Expanse. Serija je bazirana na istoimenom serijalu knjiga autora Džejmsa S. A. Korija, među kojima je najpoznatija njegova prva novela Leviathan Wakes. Radnja je smeštena 200 godina u budućnosti, i prati slučaj nestale mlade devojke koji spaja detektiva koji radi na tom slučaju i odmetnutog kapetana svemirskog broda, koji se udružuju kako bi rešili slučaj i otkrili najveću zaveru ...
10 /1
Assassin’s Creed (2016)
10
HD Rip
Assassin’s Creed (2016)
Assassin's Creed (2016). Kriminalca Calluma Lyncha od pogubljenja spasava Abstergo Industries, danasnja inkarnacija Reda Templara. Prisiljen je ucestvovati u projektu Animus i proziveti secanja svog pretka Aguilara de Nerhe, asasina u doba Spanske inkvizicije. Dok Lynch nastavlja prozivljavati Aguilarova secanja, pocinje sticati znanja i vestine neophodne za suprotstavljanje Templarima, drevnim neprijateljima asasina, u danasnjem vremenu.
10 /1
Underworld (2003)
10
BR Rip
Underworld (2003)
Underworld (2003). Radnja filma se bavi tajnom istorijom vampira i vukodlaka, s tim da se vukodlaci ovde nazivaju Likani kao skraceno od likantropi. Selena (Kejt Bekinsejl) je vampirica – trgovac smrcu tj. lovac na Likane, i veoma je dobra u tome. Ispunjena je mrznjom prema samoj rasi Likana jer veruje da su joj Likani pobili celu porodicu. Spasava medicinskog tehnicara ...
10 /1
Underworld: Evolution (2006)
10
DVD Rip
Underworld: Evolution (2006)
Underworld: Evolution (2006). Otkriva se zamrsena proslost i razlozi zbog kojih zaraceni klanovi vekovima vode nemilosrdnu borbu, koja postaje sve brutalnija. Vampirica Selene (Kate Beckinsale) ubila je svog nekadasnjeg zastitnika Victora (Bill Nighy), jednog od vampirskih vladara. Nada se oprostu nakon sto prvom vladaru Marcusu (Tony Curran) objasni svoje razloge. Michael (Scott Speedman) nekad obican covek, a sada hibrid vampira ...
10 /1
The Magicians
8.3
The Magicians
The Magicians. Kventin Koldvoter (Jason Ralph), genijalni student, upisuje magičnu pedagogiju na tajnom univerzitetu za magiju Brejkbils u Njujorku. On i njegovi 20-godišnji prijatelji uskoro će otkriti da ono što su kao mali čitali u knjigama stvarno postoji i da zapravo predstavlja ogromnu pretnju čovečanstvu.
8.3 /4
Northpole (2014)
10
HD TV
Northpole (2014)
Northpole (2014). Sjeverni pol, čarobni dom Djedice i gospođe Mraz, izrastao je u veliki grad napajan magijom blagdanskog veselja diljem svijeta. Ipak, kako ljudi postaju…
10 /1